Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει το δράστη και τον αναζητά...



Δεν έμεινε για πολύ άγνωστος ο ένας από τους αδίστακτους δράστες που μπήκαν με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, την κράτησαν απασχολημένη και κατάφεραν να «βουτήξουν» τις οικονομίες της.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά την καταγγελία της άτυχης 85χρονης ότι της άρπαξαν 700 ευρώ και αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν. Έτσι, ανακάλυψαν την ταυτότητα του 39χρονου δράστη και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος του. Όμως, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και τον αναζητούν, όπως και τον άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του.

*** Λιγότερο τυχεροί ήταν οι τρεις τσιγγάνοι που πλησίασαν έναν 61χρονο τη στιγμή που βρισκόταν στο αγρόκτημά του στην περιοχή Σκαμνούλα της Πρέβεζας, τον απασχόλησαν και άρπαξαν το κινητό του μέσα από το μπουφάν του! Ο ένας από αυτούς, ηλικίας 51χρόνων, συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσήχθη στην Ασφάλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.
 
Top