Δεν θα διενεργηθούν την ερχόμενηΤετάρτη πλειστηριασμοί...



Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους αποφάσισε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη (5 και Απριλίου 2016).

Παράλληλα, λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες για μεθαύριο Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 πλειστηριασμοί.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της Γεώργιο Ρούσκα.

Όμως, συνεχίζεται και η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και τη Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 μετά από απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ενώ την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 θα συγκληθεί η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων για να εκτιμήσει την κατάσταση και τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.

Ακόμη, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 1 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ (Άγιος Ελευθέριος Πατησίων) συνεχίζεται η χθεσινή διακοπείσα γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας (ΔΣΑ) με μοναδικό θέμα το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης άρχισε στις 12 Ιανουαρίου 2016 και έκτοτε συνεχίζεται αδιαλείπτως, λαμβάνοντας το χαρακτήρα απεργίας διαρκείας.

 
Top