Φωτογραφικό άλμπουμ συμβουλεύονταν μέλη της ιταλικής μαφίας για να επιλέξουν τις «εκλεκτές» που θα συμμετείχαν σε πολυτελή πάρτι έναντι αδράς αμοιβής.


Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο πολλές είναι οι καλλονές που βρίσκονταν στη λίστα του εμπόρου ναρκωτικών Ραφαέλε Στάνκι ή «Λέλο Μπαστόνε», ο οποίος ανήκε στη «φαμίλια» του Σεκοντιλιάνο, μέχρι την ημέρα που έπεσε νεκρός το 2012 από αντίπαλη μαφιόζικη ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες στο AthensMagazine:

Η Μπελέν Ροντρίγκεζ


Ο Στάνκι λέγεται πως είχε προσφέρει το άλμπουμ στον «αρχινονό» της οργάνωσης, Τσέζαρε Παγκάνο, στην κατοικία του όπου κρυβόταν τα τελευταία χρόνια πριν συλληφθεί, για να επιλέξει τις ιδανικές που θα στελέχωναν τις γιορτές του.

Ανάμεσα στις νεαρές που προτάθηκαν από τον Στάνκι στον Παγκάνο, συγκαταλέγονται και μερικές από τις επίσημες καλεσμένες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως η Μπάρμπαρα Γκουέρα, η Άννα Λάουρα Ρίμπας, η Αίντα Γέσπικα, ενώ στη λίστα του μαφιόζου βρίσκονταν και η εκρηκτική τηλεπερσόνα από την Αργεντινή, Μπελέν Ροντρίγκεζ, αλλά και η Ιταλίδα ηθοποιός Βαλέρια Μαρίνι.

Η Βαλέρια Μαρίνι


Στην αποκάλυψη προχώρησαν οι «μετανοημένοι» της Καμόρα, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι κυρίες της ιταλικής σόου-μπίζνες θα αμείβονταν για την παρουσία τους στα πάρτι της «φαμίλιας» με 25.000 ευρώ, ενώ τη συμφωνία λέγεται πως είχαν κλείσει με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον Λέλε Μόρα, ο οποίος παρείχε τις καλλονές στα «μπούνγκα-μπούνγκα» του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Η Αίντα Γέσπικα


Όπως είναι αναμενόμενο, όλες οι εμπλεκόμενες αρνούνται κάθε επαφή με την μαφιόζικη οικογένεια, τονίζοντας πως δεν γνωρίζουν την ύπαρξη φωτογραφικού άλμπουμ.

Όπως εξηγεί ένας από τους «μετανοημένους», κάθε φωτογραφία ανέφερε το ονοματεπώνυμο της κάθε γυναίκας, «ο οποίες προσκαλούνταν έναντι αμοιβής 25.000 ευρώ».

Η Μπάρμπαρα Γκουέρα


Οι μαφιόζοι ήθελαν να καλέσουν την Μπελέν Ροντρίγκεζ, αλλά «ήταν απασχολημένη με διαφημιστικά και ταινίες και δεν ήταν δυνατόν, έτσι ζήτησαν από την Αίντα Γέσπικα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν κατέστη δυνατό».

Βέβαια, επισημαίνεται πως οι κυρίες του θεάματος δεν είχαν άμεση επαφή με τους μαφιόζους. 

Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγοι οι Ιταλοί τραγουδιστές που φέρονται να έχουν κληθεί από μέλη της Καμόρα να συμμετάσχουν σε γάμους και γιορτές, τα ονόματα ωστόσο των οποίων δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.

Η Άννα Λάουρα Ρίμπας
http://www.athensmagazine.gr
 
Top