ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ...

Αγαπητό blog,
Χθες διάβασα μια ανάρτηση  στο FB του π. δημοτικού συμβούλου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Γιώργου Τσιρίδη στην οποία είπε επί λέξη ότι :
  "Να πολιτογραφήσουμε Έλληνες όλους τους Σύριους, Ιρακινούς, Αφγανούς κλπ. μετανάστες και πρόσφυγες και να αλλάξουμε έτσι συνειδητά την σύνθεση του ελληνικού λαού. Αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, ας αλλάξουμε τον λαό της Ελλάδας"!¨

Προφανώς αυτή τη δήλωση την έκανε επειδή οι ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ στην απόλυτη πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ τη δημιουργία στρατοπέδου μεταναστών στην πόλη τους και συγκεκριμένα στο Σχιστό.
Ο κ. Τσιρίδης που γλύφει συνεχώς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παραβλέπει το γεγονός ότι οι δημότες του Κερατσινίου ΟΥΔΕΠΟΤΕ ρωτήθηκαν ούτε από τη κυβέρνηση ούτε από το δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο  Κερατσίνι αν επιθυμούν να γίνει η πόλη τους αποθήκη ψυχών με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Επίσης ο κ. Τσιρίδης δεν έχει κανένα  δικαίωμα να χαρακτηρίζει με τις άθλιες δηλώσεις του, ακροδεξιούς την πλειοψηφία των κατοίκων του Κερατσινίου επειδή δεν συμφωνούμε με τη δουλική συμπεριφορά του ίδιου και της κυβέρνησης του που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και αντί αυτού μας φέρνει με το έτσι θέλω στρατόπεδο μεταναστών στην πόρτα μας.

Ούτε είναι οι Αφγανοί φίλοι του κ. Τσιρίδη είναι ίδιοι με τα αδέλφια μας τους Μικρασιάτες και τους Ποντίους που ήρθαν το 1922 στη πόλη μας!

Και για να  μην σας κουράζω άλλο έχω να προτείνω κάτι καλύτερο στο κ. Τσιρίδη :

Αντί να πολιτογραφήσουμε  Έλληνες τους αφγανούς φίλους του και να αλλάξουμε τη σύνθεση του Ελληνικού Λαού όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσιρίδης...προτείνω ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΡΙΔΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΦΓΑΝΟΣ ΑΦΟΥ  ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!
Αν δεν του αρέσει το Κερατσίνι και οι  Έλληνες ας ξεκουμπιστεί από την Ελλάδα!
Γιάννης Κουμεντάκος


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΡΙΔΗ :

 
Top