Μετά την ανεύρεση των δύο φίλων, άρχισαν οι έρευνες για το πώς έχασαν τη ζωή τους....



 Εάν, δηλαδή, πέθαναν ακαριαία όταν το όχημά τους έπεσε στο αυλάκι ή τραυματίστηκαν και δεν μπόρεσαν να το εγκαταλείψουν. Ερωτήματα στα οποία θα απαντήσει η ιατριδικαστική υπηρεσία στην Πάτρα μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας - νεκροτομής. Πάντως, η έρευνα δείχνει ότι και οι δύο νέοι πέθαναν από πνιγμό.

Ερώτημα παραμένει, επίσης, πώς οι ένοικοι των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο, δεν άκουσαν τίποτα και δεν παρατήρησαν το πεσμένο στο αυλάκι όχημα.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως λένε ότι η θέση του αυτοκινήτου άλλωστε ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε κάποιος εύκολα να το προσέξει. Σήμερα όμως, ένας πιο… παρατηρητικός περαστικός είδε τις ρόδες του αυτοκινήτου και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Παράλληλα με τις άλλες έρευνες, αναμένεται να υπάρξει εξέταση του οχήματος, για τυχόν μηχανικά προβλήματα.

Στελέχη της αστυνομίας από την Ακαρνανία, ανέφεραν στο Planet-Greece ότι το αυτοκίνητο έπεσε στο αυλάκι αφρενάριστο, αφού δεν υπάρχουν πουθενά ίχνη φρένων στο οδόστρωμα…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός, Βασίλης Γρατσάνης, φορούσε ζώνη ασφαλείας και ήταν εγκλωβισμένος, ενώ ο Γιάννης Κορδόσης δεν φορούσε ζώνη, αλλά από την πρόσκρουση έχασε τις αισθήσεις του και εγκλωβίστηκε κι αυτός.

Τα θύματα δε, φαίνεται πως δεν έχασαν την ζωή τους από την πρόσκρουση, αλλά ο θάνατός τους προήλθε από πνιγμό, καθώς στο αυλάκι υπήρχε πολύ νερό.
 
Top