Ο 28χρονος αλλοδαπός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που πλησίαζαν στο σπίτι του κι έτσι πέταξε σε ένα απόμερο σημείο τα ναρκωτικά που σκόπευε να διακινήσει, τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να ξεφύγει παρά την καταδίωξή του...




Έρευνες στα σημεία όπου συχνάζει ένας νεαρός Αλβανός διενεργούν οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου, μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν ότι διακινεί ναρκωτικά στο Λουτράκι. Την ώρα που πήγαιναν να τον συλλάβουν, όμως, τον έχασαν!

Ο 28χρονος αλλοδαπός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που πλησίαζαν στο σπίτι του κι έτσι πέταξε σε ένα απόμερο σημείο τα ναρκωτικά που σκόπευε να διακινήσει, τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να ξεφύγει παρά την καταδίωξή του. Στο σημείο όπου τον είδαν, οι αστυνομικοί βρήκαν μια σακούλα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 116,3 γραμμαρίων.

Η ποσότητα του χασίς κατασχέθηκε, όπως και διάφορα αντικείμενα για την συσκευασία ναρκωτικών που βρέθηκαν κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του 28χρονου Αλβανού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
 
Top