Το βράδυ του Σαββάτου "χτύπησε" η κακοκαιρία και την Αθήνα με καταρρακτώδη βροχή και πολύ δυνατούς ανέμους. Αποτέλεσμά της, η πτήση που μετέφερε τις αποστολές της μπασκετικής ΑΕΚ, του Ατρόμητου και του Φάρου Κερατσινίου από τη Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα, να μην μπορέσει να προσγειωθεί στο 'Βενιζέλος'.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 23:50, αναχώρησε τελικά στις 00:20 αλλά τελικά  επέστρεψε και πάλι στο 'Μακεδονία' στις 02:00 σε μία επεισοδιακή προσγείωση. Οι αναταράξεις είναι συχνές κατά την προσέγγιση του συγκεκριμένου αεροδρομίου, πόσο μάλλον κάτω από αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Ενδεικτική του κλίματος που επικράτησε στην πτήση είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε ο παίκτης της ομάδας του Κερατσινίου, Νίκος Αγγελόπουλος, με τον ίδιο να φιλά το έδαφος μετά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, γράφοντας μεταξύ άλλων: "Άγιο είχαμε, ποτέ ξανά".
Μάλιστα ο Φάρος επέλεξε να επιστρέψει με τρένο στην Αθήνα, ενώ ο Ατρόμητος διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη και πήρε τον δρόμο της επιστροφής το πρωί με λεωφορείο!
Τον τρόμο όμως έζησε και η αποστολή του Φιλίππου Βέροιας, στο αντίθετο δρομολόγιο, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, μετά την αναμέτρηση με το Περιστέρι για την Α2. Επίσης η γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης επέστρεψε στην Αθήνα με λεωφορείο καθώς η βραδινή πτήση της Ryanair από το 'Μακεδονία', ματαιώθηκε.
Η φωτογραφία που ανέβασε στα σόσιαλ ο Νίκος Αγγελόπουλος:
 
Top