Σπούδασε Ιατρική και Χειρουργική στο Universita degli Studi di Roma (La Sapienza) στην Ιταλία. Το 1986 πήρε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Από το 1986 έως σήμερα ανοίγει το δικό του ιατρείο και ιδιωτεύει ως Παιδίατρος στο Χολαργό Αττικής και στο Ίλιον Αττικής. Σήμερα είναι Παιδίατρος του Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ» και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ρώμης.
Ήταν συχνά καλεσμένος ομιλητής για παιδιατρικά θέματα σε πολλές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, σε πολλά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς ιδιωτικά και κρατικά, όπως: ΕΡΤ, MEGA, ANT-1, ALTER, ALPHA, EXTRA 3 κ.α. Επίσης αρθρογραφεί σε πολλά περιοδικά όπως: « Το Παιδί μου κι Εγώ», «Εμείς και το Παιδί μας», «Παιδί και Νέοι Γονείς», «Είναι», «Εγώ»κ.α.

Αυτό που κάνει στην τηλεόραση είναι κοινωνική εκπαίδευση και ενημέρωση του κόσμου. Εχει την ικανότητα να προσεγγίζει επιστημονικά θέματα με απλό τρόπο. Εχει γράψει σε 3 βιβλία παιδιατρικά με οδηγίες για τους γονείς. Επίσης υπάρχουν δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά παιδιατρικά συνέδρια. Είναι επίσημο μέλος της «Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας», μέλος του «Ελληνικού Παιδιατρικού Κολλεγίου», μέλος της «Αμερικανικής Παιδιατρικής Εταιρίας» και ιδρυτικό μέλος της «Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής Ελλάδας»
πηγη zanzaninfo.gr
 
Top