ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....

ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ  ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...

Αγαπητοί φίλοι
Κατά την χθεσινή ( 21-12-2015) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκα στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Περιφέρειας Αττικής ( δες Δούρου ) να έρχονται τα λύματα όλης της Ανατολικής Αττικής στην Ψυττάλεια , με ότι καταστροφικό αυτό σημαίνει για το περιβάλλον στην περιοχή μας ! Πρόκειται για σχεδιασμούς που προωθείται η υλοποίησή τους εν κρυπτώ και τους οποίους απέδειξα με συγκεκριμένα στοιχεία , ενημερώνοντας με ευθύνη το Συμβούλιο . Είναι φανερό ,ότι τυχόν υλοποίηση αυτής της μεθόδευσης θα μετατρέψει την περιοχή μας σε περιοχή Β΄κατηγορίας και ότι ο Δήμος και οι πολίτες πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να αντιδράσουν . Στην τοποθέτησή μου τόνισα ,ότι ο Δήμαρχος όφειλε κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του αρμόδιου Υπουργού κ. Σκουρλέτη να θέσει το ζήτημα και να ζητήσει δεσμεύσεις .
Έκπληκτη αντιμετώπισα από τον Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μια απαράδεκτη, αντιδημοκρατική συμπεριφορά που συνοψίζεται στο δόγμα : Δεν δικαιούσαι να ομιλείς ! Γιατί ; Γιατί ανήκα και ανήκω στο ΠΑΣΟΚ . Μιλάμε για ολοκληρωτική αντίληψη που αγνοεί , ότι τα λύματα της Ανατολικής Αττικής δεν μεταφέρθηκαν στην Ψυττάλεια ούτε επί προηγούμενης Κυβέρνησης ,ούτε επί προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής , ενώ πρόκειται να μεταφερθούν τώρα επί Πρωθυπουργίας Τσίπρα και Περιφερειάρχου Αττικής Δούρου ! Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς για τους λαλίστατους αγωνιστές της σημερινής Δημοτικής πλειοψηφίας . Σ΄αυτούς δε , έχω να πω ότι τα « δεν δικαιούσαι να ομιλείς » ταιριάζουν σε ολοκληρωτικά καθεστώντα και όχι στην Ελλάδα.
Έκπληκτη όμως συνειδητοποίησα και ότι ενώ πλειοδότησαν όλοι αυτοί σε καταγγελίες και φραστικές επιθέσεις ,επί της ουσίας δεν .. μίλησαν ! Κανένας δεν μίλησε για την ταμπακέρα και αυτό με κάνει ακόμα πιο ανήσυχη για το τι μέλλει γενέσθαι .Ο δε Δήμαρχος ενώ διακρίθηκε για άλλη μια φορά σε αγωνιστικές κενολογίες , για τα λύματα της Ανατολικής Αττικής δεν είχε να πει κάτι.
Συνεχίζω να ανησυχώ για την πόλη μου! Ανησυχώ για όλα αυτά που σχεδιάζονται πριν από εμάς για εμάς. Θεωρώ εντελώς απαραίτητο να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο που να πάρει σαφή θέση για τις εξελίξεις και απόφαση για παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για να μην προχωρήσουν αυτά τα σχέδια.
Ιδού η Ρόδος ,ιδού και το πήδημα , για όλους μας !

ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ
 
Top