Ο δικός μας ΟΠΑΠ, γιατί δεν δίνει στη δημοσιότητα τους υπερτυχερούς;
Ένας συμπαθής αμερικάνος παπούλης, κέρδισε στο δικό τους ξυστό, 10 εκ. δολάρια! Και βγαίνει φόρα παρτίδα στις φωτογραφίες, χαμογελαστός και περήφανος.
Στην Ελλάδα, με τα συνεχόμενα τζακ ποτ των τυχερών παιχνιδιών, δεν επιτρέπεται να μάθουμε ποιος είναι εκείνος που από τη μια μέρα στην άλλη, άλλαξε η ζωή του.
Γιατί θα κινδυνεύσει η ζωή του! Ενώ στην Αμερική, που είναι όλοι άγγελοι, δεν κινδυνεύει ο άλλος που φωτογραφίζεται.
Αυτός που θα κερδίσει τόσα λεφτά, μπορεί να λάβει και μέτρα, αυτοπροστασίας.
Γιατί πολλά ακούγονται κατά καιρούς για τα περίεργα τζακ ποτ και είναι καιρός να σβήσουν οι υποψίες.
Όπως στην Αμερική έτσι και στην Ελλάδα. Γιατί όχι; Ανησυχεί κανείς;;;
 
Το αμερικάνικο ρεπορτάζ για τον υπερτυχερό:
 
Όπως δήλωσαν στον αμερικανικό Τύπο οι εκπρόσωποι της εταιρείας των λαχείων, ο Ρόντνι Μέντοους είχε βγει από το σπίτι του στις 23 Νοεμβρίου για δουλειές, όταν ξαφνικά αποφάσισε να επενδύσει 30 δολάρια σε ένα από τα λαχεία τύπου «ξυστό» που πουλούσε ένα τοπικό πρακτορείο.
Το δελτίο που αγόρασε αποδείχτηκε τυχερό, αφού κέρδισε με αυτό 1000 δολάρια, ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό που αντιστοιχεί χονδρικά σε 950 ευρώ.
Ωστόσο, το ένστικτο του τυχερού άνδρα τού έλεγε να «εμπιστευθεί» λίγο ακόμα την τύχη του και, ευτυχώς, εκείνος αποφάσισε να ακούσει τη «φωνούλα» μέσα του και να αγοράσει τρία ακόμα δελτία. Το αποτέλεσμα; Λίγα λεπτά αργότερα, ξύνοντας ένα από αυτά, ανακάλυψε έκπληκτος ότι είχε γίνει… εκατομμυριούχος.
Όπως δήλωσε ο Μέντοους, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν τον γελούσαν τα μάτια του και ότι είχε κερδίσει τα δέκα εκατομμύρια που έγραφε το λαχείο, δεν δίστασε να ζητήσει από τον υπάλληλο του πρακτορείου να ελέγξει το δελτίο στο μηχάνημα. Ακόμα και μετά την επιβεβαίωση ωστόσο, σίγουρα θα του πήρε αρκετή ώρα να συνειδητοποιήσει την απίστευτη τύχη που του χαμογέλασε.
portcity.gr
 
 
Top