Οι κακοποιοί έψαξαν τις τσέπες του όπου βρήκαν όλα κι όλα 30 ευρώ, άρπαξαν και μια αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό, αλλά συνέχισαν να τον απειλούν καθώς δεν πίστεψαν ότι δεν έκρυβε άλλα χρήματα..




Ακόμη και για την ίδια του τη ζωή φοβήθηκε ένας ηλικιωμένος που πετάχτηκε από τον ύπνο του νιώθοντας βίαια τραντάγματα και βρέθηκε ανυπεράσπιστος στο έλεος τεσσάρων αποφασισμένων για όλα κακοποιών που απειλούσαν άγρια να τον σκοτώσουν!

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα στο σπίτι του 80χρονου που ζει μόνος στην περιοχή Νικολέικα της Αιγιαλείας και οι ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και είχαν τρυπώσει μέσα παραβιάζοντας την πόρτα, κράδαιναν απειλητικά μπροστά του ένα μαχαίρι! Μάταια ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τους πείσει ότι δεν διέθετε χρήματα.

Οι κακοποιοί έψαξαν τις τσέπες του όπου βρήκαν όλα κι όλα 30 ευρώ, άρπαξαν και μια αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό, αλλά συνέχισαν να τον απειλούν καθώς δεν πίστεψαν ότι δεν έκρυβε άλλα χρήματα! Αφού ερεύνησαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι χωρίς να βρουν κάτι αξίας, έσπευσαν να εξαφανιστούν. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου.

Πηγή:protothema.gr

 
Top