Με περισσότερα και πιο αγνά υλικά θα είναι τα μενού της αλυσίδας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι...



Μια νέα γκουρμέ συνταγή ετοιμάζουν να λανσάρουν πρώτα στη Βρετανία κι έπειτα σε όλο τον κόσμο τα McDonald’s. Η αλυσίδα fast food προωθεί τα ανανεωμένα BBQ, Spicy και Κλασικά μπέργκερ παράλληλα με το υπόλοιπο μενού της.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των νέων μπέργκερ είναι ότι μάλλον θα χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο προετοιμασίας από τα υπόλοιπα, καθώς έχουν φανερά μεγαλύτερο πάχος σε όλα τους τα υλικά.

Σε ανακοίνωση τους οι υπεύθυνοι των McDonald’s Βρετανίας ανέφεραν ότι οι καταναλωτές ζητούσαν εδώ και καιρό ένα μπέργκερ με πιο πλούσια και αγνά υλικά για το μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και για τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του.

Μάλιστα για τα συγκεκριμένα μπέργκερ έβαλαν την τέχνη τους και σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin.

Το λανσάρισμά τους ξεκίνησε την Τετάρτη σε 28 καταστήματα στη Βρετανία, τα περισσότερα στο Λονδίνο, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο αναμένεται να προστεθούν το προσεχές καλοκαίρι. Σε περίπτωση που καταφέρουν να πείσουν τους καταναλωτές τότε θα μπουν και στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αμερικανική αγορά.

Παράλληλα τα McDonald’s προετοιμάζουν και τη δημιουργία πιο γκουρμέ καταστημάτων αμερικανικού τύπου, τα οποία θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη τη Βρετανία στα επόμενα χρόνια.

Η μέση τιμή τους αναμένεται να είναι 7 δολάρια για ένα premium μπέργκερ και 9 δολάρια για το γεύμα.

 
Top