Τρίτη 08 Δεκεμβρίου, 10.00 – 18.00
Περιγραφή: Εφαρμογή των σύγχρονων Τεχνικών σε πιάτα που αφορούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από τον πασίγνωστο και καταξιωμένο ΣΕΦ, Αστέριο Κουστούδη. Ο ΣΕΦ στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και επί τρία χρόνια, κάτοχος αστεριού Michelin, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τα μυστικά που τον καθιέρωσαν στην κορυφή της Ελληνικής Γαστρονομίας.
Θεματικές Ενότητες:
- Παραδοσιακή γαλοπούλα, μαγειρεμένη με δύο τρόπους
- Σολομός "en croute" παντζάρια & εσπεριδοειδή
- Φιλέτο μόσχου, ραγού μανιταριών με κάστανα και γλασο απο κόκκινο κρασί
- Σούπα σελινόριζα με κινόα και σταφύλι
- Σοκολάτα γάλακτος με μανταρίνι σαφράν και "pain d'epices "
Εισηγητής: Αστέριος Κουστούδης, Chef roof garden Grande Bretagne (Αστέρι Michelin)
Στοιχεία Επικοινωνίας: κα. Δαρδαμάνη
Πληροφορίες: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Πατησίων 125, 210 8834017