μοσχαροςΦίλε Πιτσιρίκο,
Διάβασα τις δηλώσεις του Φίλη πριν από λίγο για τον Ποντιακό Ελληνισμό και έφριξα. Για πάρα πολύ λίγα λεπτά μόνο, αφού θυμήθηκα και άλλες –ανάλογου ύφους και ήθους– προγενέστερες δηλώσεις του συγκεκριμένου ατόμου, κι έτσι μου έφυγε γρήγορα ο θυμός.
Συνειδητοποίησα πως μιλάμε για τον άνθρωπο (;) που θα μπορούσε από την ιστορία να χριστεί ως ο διάδοχος του Μένιου του Κουτσόγιωργα.
Μιλάμε για κάποιον που έχει διατελέσει επαγγελματικό στέλεχος της «Αριστεράς», δημοσιογράφος και υπουργός.
Το τελευταίο βέβαια μάλλον είναι η...
προκάλυψη για τον αληθινό του ρόλο που δεν είναι άλλος από εκείνον του πρωτοπαλίκαρου του αρχιμαφιόζου. Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε ότι πολύ νωρίς ο κυρ-Μένιος της «αριστεράς» ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεο-ΠΑΣΟΚ είχε κατηγορήσει την τότε πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πως καλύπτει και υπερασπίζεται τους νεοναζί της ΧΑ.
Για την ουσία των δηλώσεων του κυρ-Μένιου στον Χατζηπαπάρα δεν θα γράψω τίποτα.
Απλά, θα θυμίσω στους αριστερούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ότι η σημερινή κυβέρνηση συμμετέχει σε όλες τις στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγει η αεροπορία του Ισραήλ, προκειμένου να βελτιώσει το επίπεδο εκπαίδευσης της στο πώς να βομβαρδίζει και να σκοτώνει αμάχους Παλαιστινίους στην Γάζα.
Να πω επίσης στον Τσίπρα και στο σκυλολόι του να προσέξουν τους επόμενους λίγους μήνες δυο πράγματα:
1) Να αποφύγουν να πιάσει ο Ερντογάν τον κώλο του Αλέξη on camera κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Άγκυρα τις επόμενες εβδομάδες, και
2) Να μην πουλήσει την Κύπρο στην ίδια εξευτελιστική τιμή που ξεπουλά τους τελευταίους μήνες την Ελλάδα.
Όσα για τα «περί αισθητικής» σχόλια των παρατρεχάμενων, να πω ότι κάποιες φορές μπορεί να βγάλει κανείς πολιτικά συμπεράσματα μονάχα από την εξωτερική εμφάνιση ενός πολιτικού.
Πχ, από την φάτσα του κυρ-Μένιου, εύκολα καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι στα ισοδύναμα που θα καταθέσει τελικά η κυβέρνηση για τον ΦΠΑ της ιδιωτικής εκπαίδευσης, δεν θα περιλαμβάνεται η μετακύλιση του μοσχαρίσιου κρέατος στον υψηλό ΦΠΑ του 23%.
Κάτι άλλο θα βρουν να κάνουν, όχι όμως αυτό! Οι λόγοι προφανείς.
Και μην σκας, φίλε Πιτσιρίκο.
Ούτε ελικόπτερο να κοπανήσουν δεν πρόκειται να βρουν τα σκουλήκια.
Το ξέρουν, για αυτό σκάβουν από τώρα τούνελ μέσα στη λάσπη και στα σκατά.
Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας
(Αγαπητέ Ηλία, ο Νίκος Φίλης γυρνούσε μέσα στη Βουλή και προσπαθούσε να πείσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψουν το αίτημα για πρόταση μομφής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν στο ίδιο κόμμα με αυτούς. Αλλά δεν ήταν πουλημένη. Και τους χαλούσε την μπίζνα. Ο Τσίπρας θα κάτσει να του φορέσει και φέσι ο Ερντογάν. Εντάξει, αν είναι ο Παππάς δίπλα του, θα τον τρομάξει τον Ερντογάν γιατί είναι επαναστάτης της Αριστεράς. Ο Τσίπρας για την Κύπρο θα βρει ισοδύναμο. Χαχαχαχαχαχαχα! Ο Αλέξης ο ισοδύναμος. Ηλία, σιγά μην σκάω. Ξέρω πως αυτοί είναι περαστικοί. Εγώ ήρθα για να μείνω. Πού να είναι τώρα άραγε οι ακροδεξιοί φίλοι του Σαμαρά που με απειλούσαν; Όχι τίποτε άλλο, αλλά οι ακροδεξιοί του Σαμαρά με έλεγαν «συριζαίο». Όποιος σιχαίνεται τους σιχαμένους, πρέπει να αναγκαστικά να είναι με τους αντίπαλούς τους. Και οι συριζαίοι έτσι σκέφτονται. Δεν τους περνάει από το μυαλό πως μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι με κανέναν. Μιλάμε για αδίστακτα κτήνη. Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι λούμπεν πολίτες. Αυτοί μας φόρεσαν τον κάθε Φίλη. Να είσαι καλά, Ηλία. Μαγικό το ηλιοβασίλεμα σήμερα στην Αθήνα. Και αύριο θα έχει λιακάδα.)
 
Top