Ομόφωνα αποφασίστηκε απο την ΚΕΦΕ  η αναβολή των εκλογών της ΝΔ ,λόγω του προβλήματος που προέκυψε  στο online σύστημα .
Οι κάλπες κανονικά θα έπρεπε να ανοίξουν στις 07.00 το πρωί ,κάτι που δεν συνέβη ,με τους ψηφοφόρους να φεύγουν  διαμαρτυρόμενοι  απο τα εκλογικά κέντρα 


Twitter
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει μεταβατική πρόεδρο τη Μ. Γιαννάκου και να εκκινηθεί η διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου στο κόμμα.

Η αποτυχία διεξαγωγής εκλογής νέου Προέδρου ΝΔ αποτελεί μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του Κόμματός μας. https://t.co/6wEeUS6d5B"


Αδ. Γεωργιάδης: Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμα 
«Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμα», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης και να είναι αδιάβλητη η εκλογική διαδικασία. «Η σημερινή εικόνα δεν τιμά τη Ν.Δ.», είπε. 


«Όσοι νομίζουν ότι θα διαλύσουν τη Ν.Δ. για να αφήσουν ανενόχλητο τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που κάνει πλανώνται πλάνην οικτράν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

  Γ. Κουμουτσάκος: Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι της ΚΕΦΕ 
Την παραίτηση των υπευθύνων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ ζήτησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος μετά τη σωρεία τεχνικών προβλημάτων στο on line σύστημα ψηφοφορίας που εξασφαλίζει το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.  


«Προστατεύστε την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Παραιτήσεις των υπευθύνων τώρα» έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στο λογαριασμό του στο Twitter. «Παραιτήσεις των υπευθύνων της ΚΕΦΕ τώρα. Το ελάχιστο που μπορούν να προσφέρουν...» πρόσθεσε με νόημα. 


Την παραίτηση του Παπαμιμίκου ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης
Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της βουλής είπε στον Realfm 97,8 ότι αυτός ο "τύπος" που λέγεται Ανδρέας Παπαμιμίκος έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί γιατί ήδη είχε εκφράσει τη στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο. 


 
Top