Η κατάσταση στο Δήμο Κερατσινίου εκτρέπεται, με συντροφικά μαχαιρώματα και καταστάσεις που δημιουργούν εσωτερικές αντιδράσεις, αλλά και παρρεμβάσεις της αντιπολίτευσης.
Με κοινή τους επιστολή, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΚ και δημοτικοί σύμβουλοι, Φώτης Μελάς(πρώην Δήμαρχος) και Ζαχαρίας Ζούπης, απευθύνονται στην Πρόεδρο του ΚΕΚ του ΔήμουΛίτσα Νικάνδρου και της ζητούν να συνεδριάσει το Δ.Σ. για να δοθούν εξηγήσεις για την απομάκρυνση του λογιστή, τον οποίο εμπιστεύτηκαν… τρεις δημοτικές αρχές!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο λογιστής του ΚΕΚ, ανήκει στην Αριστερά, αλλά, μάλλον… έκανε το λάθος να βρεθεί στην «Επιτροπή Χρέους» που συνέστησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου… και την πάτησε τώρα!
Η δημοτική οργάνωση και η δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ «βράζει», κυριολεκτικά από τα «συντροφικά μαχαιρώματα» -αφού είναι κομμένη στα τρία- και κανένας δεν γνωρίζει που θα φτάσει η αντιπαράθεση αυτή.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΟΥΠΗ – ΜΕΛΑ
«Κυρία Πρόεδρε,
Με την επιστολή αυτή ζητάμε δύο πράγματα :
ΠΡΩΤΟΝ: Άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. του Κ.Ε.Κ. με θέματα την Οικονομική Κατάσταση του – Την ανανέωση ή μη της σύμβασης του Λογιστή- Του πως προχωράει ο Οικονομικός/ Διαχειριστικός Έλεγχος του Κ.Ε.Κ..
Σημειώνουμε, ότι το Δ.Σ. πρέπει να συνεδριάσει άμεσα αφού έχει να συνεδριάσει από τρεις μήνες, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στις πιο προβληματικές περιόδους και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διατάξεις του Καταστατικού.MELAS FOTIS
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Πλήρεις εξηγήσεις από την πρωτοφανή ενέργεια του Διευθ. Συμβούλου να απολύσει με τρόπο αντιδημοκρατικό και απαράδεκτο τον Λογιστή με email! Από την ενέργεια αυτή προκύπτουν πολύ σοβαρά ερωτήματα: Με ποιου εντολή έγινε αυτή η κίνηση; Ποιος έδωσε το Δικαίωμα στον Διευθ. Σύμβουλο να απολύει ή να μην ανανεώνει μια Σύμβαση με δική του Απόφαση; Γιατί δεν ρωτήθηκε καν το Δ.Σ., το οποίο ήταν και είναι το όργανο που ανανεώνει μια σύμβαση ; Από πότε στο Κ.Ε.Κ. αρχίσανε να απολύονται άνθρωποι ή να μην ανανεώνονται οι συμβάσεις τους με …email;ZOUPIS ZAXARIAS
Χρειάζεται λοιπόν το Δ.Σ. να αποφασίσει για την ανανέωση ή με της σύμβασης του Λογιστή, αλλά και να κρίνει την ενέργεια του Διευθ. Συμβούλου, η οποία συνιστά παράβαση καθήκοντος.
Κυρία Πρόεδρε,Στηριζόμαστε στην ευαισθησία σας».
 
Top