Ενθουσιώδη υποδοχή επιφυλάσσουν μαθητές σχολείων και νεαροί αθλητές από Ακαδημίες της πόλης, στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού κ. Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος βρίσκεται στον Πειραιά, προσκεκλημένος του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.
Ο κ. Ρίβερς στις επισκέψεις αυτές, συναντά και συνομιλεί καθημερινά με εκατοντάδες παιδιά, που τους μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής για τον αθλητισμό.  Παράλληλα συζητά μαζί τους για τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό και την αξία του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και τη σημασία που έχει για τη ζωή τους γενικότερα.
Ήδη ο παγκοσμίου φήμης μπασκετμπολίστας,  έχει επισκεφθεί σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, καθώς και τις Ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Φοίνικα και του Ατρομήτου.
Σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 20:00, θα βρεθεί στις Ακαδημίες της Καστέλλας.
Σημειώνεται ότι αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο κ. Ρίβερς θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στις 13:00, στο Δημαρχείο Πειραιά.


Ο κ. Ρίβερς, σε δήλωσή του για την παρουσία του στον Πειραιά, τόνισε: «Είναι υπέροχο το αίσθημα να ξαναγυρίζω εδώ. Βρίσκομαι στον Πειραιά για να μιλήσω με τα παιδιά και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη που έκανε πραγματικότητα την επίσκεψή μου. Είναι υπέροχο που μου δίνεται η ευκαιρία να ενθαρρύνω τα παιδιά να πιστέψουν και να κάνουν αληθινά τα όνειρά τους». 

 
Top