Greek Prime Minister Alexis Tsipras attends the vote for president at the Greek parliament in Athens on February 18, 2015.  Greece's parliament on February 18 elected pro-European conservative Prokopis Pavlopoulos as the country's new president, a move calculated to bolster the hard-left government in its critical EU bailout talks. AFP PHOTO / LOUISA GOULIAMAKI        (Photo credit should read LOUISA GOULIAMAKI/AFP/Getty Images)
Μεγάλη ενόχληση υπάρχει στη Σαλαμίνα για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λόγω της αναφοράς του στη Βουλή, στην οποία προχώρησε σε… χαμηλή κοινωνική κατάταξη του νησιού!
Ιδού τι είπε, κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων στη βουλή για να στηρίξει το επιχείρημα του ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές ιεραρχώντας περιοχές της Αττικής:
«Θα παλέψουμε για τις για τις Συλλογικές Συμβάσεις, για την Δημόσια Περιουσία. Δεν είμαστε Νεοφιλελεύθεροι. Δεν είμαστε της άποψης ότι αυτός που έχει σπίτι στην Κυψέλη και δεν μπορεί να κρατήσει, να το πουλάει για μείνει σε φτωχότερη περιοχή π.χ. στο Περιστέρι και μετά στην Αγία Βαρβάρα, μετά στην Σαλαμίνα και στο τέλος να καταλήγει σε τσαντίρι, γιατί αυτή είναι η λογική της Αγοράς. Ούτε εμείς, ούτε οι ΑΝΕΛ είμαστε νεοφιλελεύθεροι»!
• Ομολογουμένως ήταν ατυχής η αναφορά αυτή και η κατάταξη της Σαλαμίνας λίγο πριν… το Τσαντίρι, από τον κύριο Τσίπρα. Την ώρα μάλιστα που η Σαλαμίνα τον στήριξε γερά, αφού στις πρόσφατες εκλογές, έδωσε 39.33% στον ΣΥΡΙΖΑ και 6.70% στους ΑΝΕΛ.
Τι ήθελε και το ’λεγε;
SALAMINA
http://limani24.gr/
 
Top