Αγαπητή οικογένεια του Παύλου, 

είμαστε μέλη της οργάνωσης «Αντίλογος», μιας οργάνωσης Ελλήνων μεταναστών που ζουν στην Κολωνία της Γερμανίας.

Από κοινού αποφασίσαμε να σας γράψουμε αυτό το γράμμα ως ένδειξη αλληλεγγύης στα όσα περνάτε τα τελευταία χρόνια με την δολοφονία του Παύλου και την δίκη της Χρυσής Αυγής, της εγκληματικής οργάνωσης μίσους, υπεύθυνης για τον τραυματισμό και τον θάνατο τόσων ανθρώπων. 

Θέλουμε με αυτό το γράμμα να σας δείξουμε, ότι όλοι εδώ βρισκόμαστε στο πλευρό σας και παρακολουθούμε τις εξελίξεις της δίκης με αγωνία. Συχνά οργανώνονται στη Γερμανία δράσεις αλληλεγγύης για τον Παύλο, ενώ μαζικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται κατά κάθε ακροδεξιάς κίνησης οπουδήποτε στην Ευρώπη, με σκοπό την εξάλειψη αυτού του απάνθρωπου φαινομένουπου ονομάζεται ρατσισμός/φασισμός.

Ζώντας στο εξωτερικό και βιώνοντας καθημερινά το τι σημαίνει να είσαι ξένος και με τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων να αυξάνονται καθημερινά ακόμα και σε χώρες με υψηλότερο βιωτικό επίπεδο σε σχέση με την Ελλάδα όπως η Γερμανία, η ανάγκη μας για πάλη γίνεται εντονότερη. 

Ο φασισμός και η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. Σε Ελλάδα και Ευρώπη υπάρχει κόσμος αλληλέγγυος που δεν δείχνει καμία ανοχή σε δολοφόνους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και έχουν εδραιωθεί στο κοινοβούλιο της Ελλάδας.

Ο αγώνας που δίνει η οικογένειά σας μας εμπνέει να παλεύουμε, έτσι ώστε κανένας άνθρωπος να μην χάνει τη ζωή του επειδή τόλμησε να αντισταθεί. Η διαφορετικότητα του χρώματος του δέρματος, της γλώσσας, της θρησκείας ή της σεξουαλικής προτίμησης δεν επιτρέπεται να επιφυλάσσουν οποιονδήποτε κίνδυνο στην κοινωνία την οποία διεκδικούμε. 

Η δικαίωσή σας έρχεται μέσα από τους αγώνες όλων μας. Για ένα κόσμο χωρίς φόβο εμείς είμαστε δίπλα σας. 

Ο Παύλος ζει. 

Καλή δύναμη 

Αντίλογος
 
Top