Πριν λιγες ημερες η Δημοτικη Αρχη του Δημου Κερατσινιου-Δραπετσωνας ζητησε απο τους μαζικους φορεις της πολης και ιδιαιτερα απο αυτους της Χαραυγης και της Ευγενειας να προτεινουν ονομασια για το γηπεδο ποδοσφαιρου το οποιο λειτουργει στον χωρο της ΑΓΕΤ στην Χαραυγη.
Απο εκεινη την στιγμη εχει αρχισει μια αντιδικια μεταξυ συλλογων και πολιτων στην λογικη οτι καποιοι υποστηριζουν οτι πρεπει να παρει το ονομα της περιοχης που ανηκει γεωγραφικα,δηλαδη της Χαραυγης και αλλοι της Ευγενειας ως αρχαιοτερη συνοικια.
Ειμαι της αποψης οτι αν οπωσδηποτε θα πρεπει η ονομασια να εχει γεωγραφικα χαρακτηριστικα θα πρεπει να δωθει το ονομα της Χαραυγης(κατι που εχει ηδη καθιερωθει)
Πιστευω ομως οτι αυτες τις δυο γειτονιες τις ενωνουν πολλα περισσοτερα και κυριως τους ενωνει οτι εδω σε αυτον τον χωρο γραφτηκε μια χρυση σελιδα τας Εθνικης μας Αντιστασης,εδω εγινε η ΜΑΧΗ της ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ.
Συνεπως προτεινω η Δημοτικη Αρχη να δωσει ενα ονομα τετοιο με το οποιο θα τιμαμε τους νεκρους εκεινης της μαχης,θα θυμιζει στους νεωτερους την Ιστορια της πολης μας και θα ενωνει τους πολιτες.
 
Top