Στα «ύψη» αναμένεται να φτάσει η τιμή της παραδοσιακής κρητικής ρακής, μετά το αίτημα «ταφόπλακα» της Κομισιόν για αύξηση της φορολόγησης.
Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Ηρακλείου Στάθης Φραγκιαδάκης ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Κρητικός Καφενές» με τον Γιώργο Κυπριωτάκη στον Κρήτη FM 87.5 και τον Χανιά FM 98.8.

Το CretePlus.gr μάλιστα είχε επισημάνει τις καίριες παρεμβάσεις που αναμένεται να κάνει η συγκεκριμένη εκπομπή αναδεικνύοντας τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, μέσα από ένα ραδιοφωνικό καφενείο. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Έως και 7 ευρώ το καραφάκι θα πληρώνουν οι καταναλωτές!

Ο κ. Φραγκιαδάκης έδωσε το στίγμα της νέα δύσκολης «ημέρας» για τους αποσταγματοποιούς κάνοντας αναφορά στην επικείμενη αύξηση της φορολόγησης αλλά και στις πολλαπλές καταστροφές που έχουν υποστεί ειδικά φέτος με την κακοκαιρία οι παραγωγοί της Κρήτης.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρει πως η παραγωγή στο Ηράκλειο έχει πέσει στο 60%, ενώ κάνει εκτενή αναφορά στους επιτήδειους που «βαφτίζουν» τη νοθευμένη τσικουδιά ως ντόπια, εισάγοντάς την από άλλες χώρες.

 creteplus.gr
 
Top