Φεύγει και ο Οκτώβριος και ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί εργολάβος στο γήπεδο στο γήπεδο «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ »!

 Θυμίζουμε ότι ο πάντα ακριβής στις δεσμεύσεις του Δήμαρχός μας Χρήστος Βρετάκος είχε δεσμευτεί ότι το γήπεδο θα είναι παρακαλώ έτοιμο (έτοιμο επαναλαμβάνω) τον Ιούνιο και στην συνέχεια ξαναδεσμεύτηκε (δεν κοστίζουν και τίποτα τα λόγια εδώ που τα λέμε) ότι θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο. Βέβαια τα μεγάλα λόγια τα έχει εύκολα ο κ.Βρετάκος αλλά κάπου το παράκανε…. 

Το έργο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα!!! Και δεν είναι μόνο αυτό. Το πιο σοβαρό, που καλό θα ήταν να δώσει και κάποιες εξηγήσεις, είναι άλλο….. Υποτίθεται ότι η αρχική καθυστέρηση για την δημοπράτηση του έργου οφειλόταν στο ότι η Μελέτη για την ανακατασκευή του γηπέδου που υπήρχε ήταν – κατά τον κύριο Βρετάκο πάντα – σκανδαλώδης και…υπερτιμολογημένη!

 Μάλιστα στελέχη της Διοίκησης ψιθύριζαν ότι η υπερκοστολόγηση έφτανε τις 150.000 -200.000 ευρώ παρακαλώ! Φωτογραφίζονταν δε άνθρωποι που θα επωφελούντο…. Καθυστέρησε επομένως η δημοπράτηση του έργου γιατί θα γινόταν νέα Μελέτη που θα ήταν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ βεβαίως, βεβαίως… Έλα όμως που η δημοπράτηση έγινε στην βάση της απαράδεκτης, υπερκοστολογημένης, σκανδαλώδους – πάντα κατά τον κ.Βρετάκο – Μελέτης και νέα Μελέτη δεν υπήρξε ποτέ!!! 

Γιατί άραγε;

ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ;

Από http://keratsini-drapetswnanews.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html
 
Top