Τη διοίκηση του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας  για την απαράδεκτη στάση της να απασχολεί εργαζόμενη (ΥΕ Γενικών Καθηκόντων) στην κοινωφελή εργασία, σαν εργάτρια καθαριότητας (οδοκαθαρίστρια), ενώ γνώριζε ότι η συγκεκριμένη ήταν έγκυος, καταγγέλλει το Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. Συνέπεια αυτής της αντιμετώπισης, ήταν η γυναίκα να έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της.

«Αρκετά με την κοροϊδία» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. «Συνάδερφος 5μηνίτης στα Μέγαρα βρίσκεται στην εντατική, άλλος έπεσε από απορριμματοφόρο και έσπασε τον ώμο του στην Λάρισα, άλλος κινδύνεψε να χάσει το χέρι του στου Ζωγράφου και αυτά είναι μερικά από τα δεκάδες ατυχήματα γίνονται καθημερινά στους χώρους εργασίας, είτε σε μόνιμο προσωπικό είτε σε έκτακτο.

Αυτή είναι η συνεισφορά των δημάρχων που λειτουργούν σαν το μακρύ χέρι των κεντρικών αντιλαϊκών πολιτικών (συγκυβέρνησης - Ευρωπαϊκής Ένωσης) αντιμετωπίζοντας τους εργαζόμενους ως εργαλεία και την ασφάλεια τους σαν κόστος.

Εδώ και τώρα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από σχέση εργασίας να υψώσουμε φωνή, να δείξουμε το ανάστημά μας». 
http://www.902.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΑΠΑΝΤΑ για την οδοκαθαρίστρια έγκυο εργαζόμενη «με πεντάμηνη»
 
Top