Θα λένε: Τι μαλάκες είναι οι Έλληνες, νομίζουν ότι τα μνημόνια είναι αριστερά και δεξιά... Ευτυχώς, για να περνάμε εμείς καλά και οι αυλές μας!
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το Ηράκλειο μετά τη διήμερη περιοδεία του στην δυτική Κρήτη και ο πρόεδρος της ΝΔ έφθανε στο... αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης για τη δική του διήμερη περιοδεία στο νησί.
Η συνάντηση δεν θα γινόταν, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επιβιβαζόταν απευθείας από την πίστα για να αναχωρήσει προς το Λασίθι. Ωστόσο κάποιοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ο Α.Τσίπρας βρίσκεται στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο Β.Μεϊμαράκης πήρε την πρωτοβουλία να πάει να χαιρετήσει τον αντίπαλο του!
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας με τον Αλεξη Τσίπρα τόνισε ότι καθώς είναι Κρητικός, η παράδοση της φιλοξενίας επιβάλλει να τον χαιρετήσει και στην συνέχεια είχαν μια συζήτηση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ανταλάσσοντας φιλοφρονήσεις και ευχές.
Οι δύο άντρες -που έχουν ανταλλάξει σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως  "ψευτράκος" και "αυτοφωράκιας, τις τελευταίες ημέρες- ανανέωσαν το ραντεβού τους, για το μεταξύ τους τηλεοπτικό ντιμπέιτ, που έχει κλείσει οριστικά για τις 14 Σεπτεμβρίου.
 
Top