Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στη Super League και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του, έτσι όπως ακριβώς αρμόζει σε δύο σπουδαίες ομάδες.
[post_ad]
]

• Στο πρώτο φετινό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, τα αθλητικά κανάλια της Nova θα βάλουν τους φίλους του ποδοσφαίρου από τις 17:00 στο κλίμα του αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

• Στις 20:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η μετάδοση του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

• Για την παραγωγή του ντέρμπι της Τούμπας θα εργαστούν τουλάχιστον 40 άτομα, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 15 κάμερες.

• Μεταξύ των οποίων θα είναι 1 ultra high speed η οποία καταγράφει εικόνα με εξαπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές και προσφέρει μοναδική ευκρίνεια και λεπτομέρεια στο replay, ενώ είναι η κάμερα που χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, 2 super slow motion (κάμερες που καταγράφουν με τριπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές), 2 crane cameras (κάμερα – γερανός πίσω από τα τέρματα) και ασύρματη steady cam. Η τελευταία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν δυναμικά πλάνα με κίνηση, πολύ κοντά στη δράση και η αίσθηση που έχει ο φίλαθλος είναι ότι βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και κοντά στους ποδοσφαιριστές.

• Και όλα αυτά αποτελούν την καλύτερη πρόγευση των εκπλήξεων που ετοιμάζει η Nova για τους φίλους του ποδοσφαίρου, με ακόμα περισσότερες καινοτομίες στην παραγωγή αγώνων, που αναμένονται να εφαρμοστούν μέσα στον Οκτώβριο, τον μήνα των μεγάλων ντέρμπι.

 
Top