Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται από 7 έως 12 Σεπτεμβρίου, στο Las Vegas της Αμερικής, θα βρεθεί ο πρωταθλητής της Ελληνορωμαϊκής στην κατηγορία των 80 κιλών, Νίκος Βάρκας.

Ο αθλητής, που ανήκει στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, είναι αναγκασμένος να μεταβεί στους αγώνες χωρίς τον προπονητή του, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης δεν ήταν σε θέση να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και συμμετοχής κανενός από τους δύο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάρκας θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας το κόστος μετακίνησης και διαμονής του μέσω του χορηγού του.

"Για άλλη μια φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης είναι απούσα... Αύριο αναχωρώ για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Las Vegas, δυστυχώς χωρίς τον προπονητή μου Κώστα Αρκουδέα.
Ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου την εταιρεία ISS, χάρη στη βοήθεια της οποίας καθίσταται δυνατή η συμμετοχή μου στους συγκεκριμένους αγώνες, καθώς και τον προπονητή μου για τη συμπαράσταση και βοήθεια του όλο αυτό τον καιρό. Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."
 
Top