ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ
Κύριε Υπουργέ , ακούγοντας κανείς τις δηλώσεις σας γύρω από το θέμα της μείωσης των συντάξεων αισθάνεται βαθιά προδομένος από το ασφαλιστικό σύστημα γιατί υπάρχει μια ισοπέδωσης των πάντων .
Και τι θέλω να πω με αυτό , υπάρχουν σήμερα διάφορες κατηγορίες συνταξιούχων και ποιες είναι αυτές .
Είναι η κατηγορία εκείνων που εργάστηκαν 15 & 20 χρόνια και αποχώρησαν.
Υπάρχουν εκείνοι που θεμελίωσαν σύνταξη στα 35 έτη με κατηγορία Η .
Και υπάρχουν και εκείνοι που εργάστηκαν 40 και 45 χρόνια , ανέβασαν κατηγορία στην ανωτέρα " Ι " πληρώνοντας αυτό το ανέβασμα της κατηγορίας ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ στερούμενοι κάποιων απολαύσεων , για να έχουν μια καλύτερη σύνταξη μετά τα 65 τους χρόνια για να μη γίνονται φορτίο στα παιδιά τους και οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια κατέβαλαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές κάθε μήνα στο ακέραιο.
Σήμερα έρχεται λοιπόν το άδικο Ελληνικό κράτος με τις αποφάσεις του να θέλει αυτά όλα να τα ισοπεδώσει, κάτι που είναι 100% ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ ( αφού έχουν προηγηθεί ήδη οι μειώσεις των συντάξεων στο 45% και πλέον) , κάτι που δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα Ευρωπαϊκή , μη λαμβάνοντας υπ όψιν όλες της παραπάνω παραμέτρους .
Ελέγξτε κύριοι του Υπουργείου σας όλα αυτά και αποδώστε την συνταξιοδοτική δικαιοσύνη , διότι το οφείλεται απέναντι σε χιλιάδες συνταξιούχους ΤΙΜΙΟΥΣ που έχουν δουλέψει σκληρά στην ζωή τους .
Ευχαριστώ
Γιάννης Πατρικαρέας
 
Top