Ίσως είναι η πιο περίεργη ασφαλιστική απάτη σε αυτή που πρωταγωνίστησε 19χρονος γόνος Ελβετού πολυεκατομμυριούχου όταν ο πατέρας του αρνήθηκε να το αγοράσει καινούργιο μοντέλο.
Σύμφωνα με την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο 19χρονος γόνος Ελβετού πολυεκατομμυριούχου με υπόδειξη ενός πωλητή αντιπροσωπείας της Ferrari έβαλε συνεργούς του στους οποίους κατέβαλε και 33.000 δολάρια να κάψουν το αυτοκίνητο ώστε με την αποζημίωση να αγοράσει νέο μοντέλο.
Όλα ξεκίνησαν όταν έμαθε ότι το αυτοκίνητό του πλέον δεν αξιολογείται 245.000 δολάρια, όσα και η αρχική τιμή αγοράς, αλλά 193.500 δολάρια.
Αν και οι πληροφορίες φέρουν τον νεαρό να είναι κάτοχος και άλλων πολυτελών αυτοκινήτων καθώς και μηνιαίου εισοδήματος 5-10.000 δολάρια προχώρησε στο σχέδιο του και έκαψε την Ferrari αφού πλήρωσε τους συνεργούς του.
Όμως η ασφαλιστική εταιρία αν και πολυεκατομμυριούχος ο πελάτης της από έρευνα ανακάλυψε όλο το σχέδιο του νεαρού , που τελικά έπεσε στα μαλακά στο δικαστήριο με 22 μήνες φυλακής με αναστολή και πρόστιμο 32.000 δολαρίων
Asfalisinet
 
Top