ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ
- Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ψεύτης πολιτικός που γνώρισε η Ελλάδα στην νεώτερη ιστορία της, είναι όμως και δειλός επειδή όλα και όλοι του φταίνε χωρίς να έχει την τόλμη να αναλάβει τις ευθύνες του.
Άκουσα με μεγάλη προσοχή το διάγγελμά του και να είμαι ευκρινής περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή να ζητήσει συγνώμη για το κακό που έκανε στην πατρίδα με την πολιτική του ανωριμότητα και ίσως με πολιτικό δόλο.
- Φυσικά δεν ζήτησε καμία συγνώμη, το αντίθετο, με την πολιτική αλαζονεία που τον διακρίνει τα έβαλε με όλα και με όλους, εκτός φυσικά των δανειστών που πλέον τα έχει βρει μαζί τους.
- Τα έβαλε με τους συναγωνιστές του, αυτούς που με την ουσιαστική τους βοήθεια έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ και κατ΄ επέκταση την αριστερά στην εξουσία.
ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ
- Τα έβαλε όμως και με τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ψήφισαν το μνημόνιο του, προκειμένου να σώσουν την χώρα από την καταστροφή, και μάλιστα με μεγάλο πολιτικό κόστος.
ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ
- Τέλος τα έβαλε και με τον Ελληνικό λαό που πίστεψε τις υποσχέσεις του, και επένδυσε σε αυτόν και την κυβέρνηση του το μέλλον της πατρίδα.
ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ
- Αν και δεν ανήκω σε αυτούς που τον ψήφισαν, ωστόσο γνωρίζω πολλές και πολλούς από εσάς που πιστέψατε τα λόγια του.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ
 
Top