ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛ.ΤΑ.) ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Τ.Π.κΔ.


      Το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, στην υπηρεσία του δημοσίου και κοινωνικού συμφέροντος από την ίδρυση του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναλλασσομένους του – δικαιούχους λογαριασμού ταμιευτηρίου, λαμβάνοντας υπόψη το ιδιάζον καθεστώς αναλήψεων και μεταφοράς κεφαλαίων που έχει επιβληθεί με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», υπέγραψε στις 31 Ιουλίου 2015, Σύμβαση Συνεργασίας  με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.).

     Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) αποτελούν έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο Όμιλο Επιχειρήσεων στην υπηρεσία των πολιτών, ο οποίος, αφουγκραζόμενος τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, ανανεώνει και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες  του με καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής, σε όλη την επικράτεια της χώρας.  

     Σύμφωνα με τη Σύμβαση Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο Οργανισμών, τα ΕΛ.ΤΑ. αναλαμβάνουν, μέσω της Υπηρεσίας Ταχυπληρωμών (με κατ΄ οίκον καταβολή ή σε οποιοδήποτε Ταχυδρομικό Κατάστημα), το έργο της αποστολής και πληρωμής του ισχύοντος επιτρεπόμενου ορίου αναλήψεων μετρητών ανά πελάτη-δικαιούχο λογαριασμού ταμιευτηρίου του Τ.Π.&Δανείων, σε όλη την Επικράτεια – μετά από εντολή του δικαιούχου- χωρίς να απαιτείται πλέον η προσέλευση του σε Κατάστημα του Τ.Π.&Δανείων. 

   Οι πελάτες-δικαιούχοι λογαριασμού ταμιευτηρίου του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων που επιθυμούν να κάνουν χρήση της Υπηρεσίας, καλούνται να υποβάλλουν ειδική έντυπη Εντολή στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

 
Top