MΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ....ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...

«Χρειαζόμαστε καινούργιους πολιτικούς και μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες», τονίζει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής»  ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εμφανιζόμενος για ακόμα μία φορά «πρόθυμος» για συνεργασία σε μετεκλογικό κυβερνητικό σχήμα, προκειμένου να προχωρήσει γρήγορα και απρόσκοπτα η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής του μνημονίου Τσίπρα.

Όπως σημειώνει, «όποιο κόμμα και να κερδίσει δεν θα είναι ικανό να νικήσει τα προβλήματα. Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συνεργασίες. Και από μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία. Το λέμε από την πρώτη μέρα: δεν μπορεί ένα 30% να αλλάξει την Ελλάδα ακόμη κι αν το ήθελε». Μάλιστα, κάνει αναφορά σε μια «συμμαχία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού», η οποία στην ουσία θα κληθεί μετά τις εκλογές να στηρίξει την αντιλαϊκή πολιτική την οποία θα εφαρμόσει, όποια κυβέρνηση με όποιο πρόσωπο και να έχει, από την επομένη κιόλας των εκλογών.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση για κυβερνητική λύση με συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να το αποκλείει σημείωσε:

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ μείνουν προσκολλημένοι, οι μέν στις ιδεοληψίες τους και οι δε στις αγκυλώσεις τους, τότε θα έχουμε μια κυβέρνηση του κακού μέσου όρου».

Αναφερόμενος στην προκήρυξη των εκλογών, σημείωσε ότι αυτές δεν έπρεπε να γίνουν ενώ εμφάνισε το κόμμα του ως το «καινούργιο» αποδίδοντας ωστόσο τα δεινά της κοινωνίας «στο κομματικό κράτος και τους κομματικούς μηχανισμούς», όπως είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας δηλαδή τα ίδια παλιά και φθαρμένα επιχειρήματα όλων των αστικών κομμάτων τα τελευταία 30 χρόνια.

 πηγη
 
Top