Καταρχάς πατήστε εδώ, για να δείτε συνοπτικά, όπως παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, την σημερινή, θλιβερή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα...

Εμείς, που την είδαμε, θέλουμε να εστιάσουμε σε κάποια πράγματα που δεν έδωσαν σημασία τα κυρίαρχα ΜΜΕ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται ΔΗΜΑΡ, και ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται Φώτης Κουβέλης. Ο Αλέξης Τσίπρας, μίλησε σήμερα για σταδιακό απεγκλωβισμό από τα Μνημόνια (εδώ πιάνουμε το υπονοούμενο, ότι δεν είναι το τελευταίο Μνημόνιο), όπως έκανε παλιότερα ο Φώτης Κουβέλης, που μιλούσε για σταδιακή απαγκίστρωση. Το που έφτασε η ΔΗΜΑΡ, όλοι ξέρουμε!

Στο ερώτημα, για το ξεπέρασμα της κρίσης, μίλησε για τις ευθύνες της Ελλάδας, αναπολώντας τον παλαιό Αλέξη Τσίπρα, που μίλαγε για καταστροφικές συνταγές που εφαρμόστηκαν στην χώρα απο τους δανειστές, και τις τεράστιες ευθύνες που είχαν..

Επίσης, ο "ηγέτης", μας είπε να αλλάξουμε νοοτροπία........Όπως μας καλούσε ο ΓΑΠ, ένα πράγμα. Τέτοια κατάντια!

Τέλος, το άδειασμα στον παλιό στενό του συνεργάτη, Γιάνη Βαρουφάκη, ότι στις 25 Ιουνίου, ότι δεν τον άκουγαν η Λαγκάρντ, ο Γιούνκερ, και ότι είχε χάσει την αξιοπιστία του....Βρε, απαράδεκτε Τσίπρα, δεν τον άκουγαν, όπως δεν άκουγαν εσένα, όταν αντιστεκόσασταν, όταν δεν δεχόσασταν την  ύπαρξη τρίτου Μνημονίου. Όταν δέχθηκες το Μνημόνιο, δεν είχαν πρόβλημα να σε ακούσουν!

Αυτά....Τα θλιβερά, για ένα κόμμα, και έναν άνθρωπο που πρόδωσε προσδοκίες και πολλή ελπίδα.....


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com
 
Top