Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στις Νότιες Κυκλάδες και στην Κρήτη πρόσκαιρα θα ενισχυθούν στα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό με ενισχυμένο μελτέμι στα ανατολικά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και πρόσκαιρα στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

meteo.gr
 
Top