Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα να ασκήσει ΕΦΕΣΗ σε δικαστική απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενη που απασχολήθηκε με πρόγραμμα STAGE, μετατρέποντας την σχέση εργασίας της σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Η συγκεκριμένη απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω καταδικάζεται από το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου που διεκδικεί την άρση της ΕΦΕΣΗΣ και την άμεση πρόσληψη της εργαζόμενης. Αναδεικνύει δε ταυτόχρονα πως και τα προγράμματα STAGE ουσιαστικά αποτελούσαν εργασιακές σχέσεις που επιλέχθηκαν εκείνη την χρονική περίοδο να καλύψουν πάγιες ανάγκες του Δήμου προκειμένου να μην προσληφθεί μόνιμο προσωπικό!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σταθερή στη θέση της υπέρ της μόνιμης και σταθερής εργασίας καλεί το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου να επανεξετάσουν τη στάση τους και να ανακαλέσουν άμεσα την άσκηση ΕΦΕΣΗΣ στην δικαστική απόφαση που δικαιώνει την εργαζόμενη.

Στηρίζει δε κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω ώστε συντονισμένα και με κάθε τρόπο να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας!!!

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                        Βασίλης Πετρόπουλος
 
Top