All – Star Game για τους εκπαιδευομένους (Άτομα με Αναπηρίες) της Ε.ΨΥ.ΜΕ με την υποστήριξη των Σ.Π.Α.Κ.Ε και Π.Σ.Α.Κ. | onsports.gr
Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 17 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης καταπολεμούμε τον κοινωνικό αποκλεισμό που υφίστανται τα Άτομα με Αναπηρίες, φέρνοντας κοντά μας συμπολίτες.

Στις 24 Ιουνίου 2015 στο κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας (Ρήγα Φεραίου και Κουντουριώτου) η Ε.ΨΥ.ΜΕ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία αθλητικό αγώνα καλαθοσφαίρισης – ALL STAR GAME. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν εκπαιδευόμενοι της Ε.ΨΥ.ΜΕ (ενήλικοι με αυτισμό, νοητική αναπηρία και ήπια ψυχιατρικά) απέναντι σε σημαντικά ονόματα παλαιμάχων (Σ.Π.Α.Κ.Ε) και επαγγελματιών (Π.Σ.Α.Κ) Ελλήνων καλαθοσφαιριστών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου Δραπετσώνας και το τεχνικό τμήμα του δήμου για την υποστήριξη.

Τον κύριο Νικόλαο Μπαμπανικολό (Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ.Ε), τον κύριο Αλεξανδρίδη Κωνσταντίνο (Γενικός Διευθυντής Π.Σ.Α.Κ) για την συνεργασία και την παρουσία τους καθώς και τους αθλητές που συμμετείχαν: Βύρων Κρίθαρης (Ταμείας Σ.Π.Α.Κ.Ε), Αντωνίου Οδυσσέα, Νομικό Στέλιο, Στρατής Νικόλαος, Βαρβέρη Όλγα, Μαρκυνίκα Ελευθερία, Καμπούρης Αργύρης, Καλαϊτζή Γιώργο, Παπαμακάριος (Πρόεδρος Π.Σ.Α.Κ) Μανώλης, Τσαλδάρη Δημήτρη (Γενικός Γραμματέας Π.Σ.Α.Κ), Μπάρλος Νίκος, Ξανθόπουλος Βασίλης. Επίσης ευχαριστούμε τους δύο διαιτητές του αγώνα καθώς και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής.

Ακόμα, την Ο.ΔΙ.Κ Αττικής (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων) που με την παρουσία της εξασφάλισε την ασφάλεια κοινού και αθλητών.

Τους σημαντικούς χορηγούς της εκδήλωσης και συνεχείς υποστηρικτές του έργου της Ε.ΨΥ.ΜΕ, super – market «Σκλαβενίτης» και τον κύριο Νέγρη Βασίλειο.

Τέλος, τα Μ.Μ.Ε που πρόβαλαν, προώθησαν και δημοσιοποίησαν την εκδήλωση και φυσικά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους χειροκροτώντας τις προσπάθειες των εκπαιδευομένων μας και την σημαντική παρουσία των σπουδαίων Ελλήνων αθλητών.
 
Top