Έχετε ποτέ ονειρευτεί να δείτε το Έβερεστ ή να περπατήσετε μέσα από τις κορυφές και τις κοιλάδες των Ιμαλαΐων; Αν τελικά δεν καταφέρετε ποτέ να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, αυτό το βίντεο από την Teton Gravity Research, είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα!...


Το HD βίντεο γυρίστηκε από τα περίπου 20.000 πόδια, προσφέροντας στο θεατή μια άνευ προηγουμένου άποψη για αυτό το μαγευτικό τοπίο. Άλλωστε δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι, όσον αφορά τη θέα, ένα ελικόπτερο βρίσκεται σε πολύ πιο πλεονεκτικό σημείο από κάποιον που απλά περπατάει στο έδαφος.

Το βίντεο γυρίστηκε με μια GSS C520, η οποία είναι μία από τις πιο προηγμένες κάμερες στον κόσμο. Η κάμερα μεταφέρεται με ένα ελικόπτερο, το πλήρωμα του οποίου εφοδιάστηκε με συμπληρωματικό οξυγόνο για να αντέξει σε τόσο μεγάλο υψόμετρο.

Όπως θα δείτε στη συνέχεια, η κάμερα που μεταφέρει το ελικόπτερο είναι σε θέση να συλλάβει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά, υψηλής ανάλυσης, πλάνα  που λήφθηκαν ποτέ από τέτοιο υψόμετρο.

Δείτε το υπέροχο βίντεο και αν σας αρέσει, μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να μπορέσουν να το απολαύσουν και αυτοί..



Πηγη: dinfo.gr
 
Top