VARVITSIOTIS M
Χοντρό φάουλ έκανε μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στην τοποθέτησή του για τους διορισμούς της κυβέρνησης, αφού ακόμα και εκλεγμένα στελέχη στην Περιφέρεια Αττικής… τα έβαλε όλα «στο ίδιο τσουβάλι»!
Συγκεκριμένα είπε και τα εξής:
1. «Ως υποδιοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής ορίστηκε η Χρυσάνθη Κισκήρα, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου».
* Μάλλον αγνοεί ο κ. Βαρβιτσιώτης ότι η Χρυσάνθη Κισκήρα ήταν Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, αλλά… με τον Γιάννη Σγουρό!
Δεν ήταν ποτέ υποψήφια με την Ρένα Δούρου -άλλο πράμα είναι ότι την στήριξε, μετά το κόψιμό της από τον Σγουρό. Η είδηση, που αγνοεί, είναι ότι η κ. Κισκήρα υπήρξε μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ…

2. «Εφτά μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Περιφέρεια Αττικής και τη Ρένα Δούρου. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αθανασιάδη, Γιάννη Βασιλείου, Γιώργο Γαβρίλη, Κατερίνα Θανοπούλου, Χρήστο Καραμάνο, Ερμίνα Κυπριανίδου και Αγγέλικα Σαπουνά».
* Εδώ… κόβεις φλέβες με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!
Τα στελέχη που αναφέρει με ονοματεπώνυμο είναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό της κ. Δούρου και δεν βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής ως στελέχη του κόμματος!
Είναι πραγματικά απίστευτο να λέει ότι «προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Δούρου» στελέχη που έχουν εκλεγεί ως επικεφαλής Ενοτήτων ή με Σταυρό προτίμησης!
Δηλαδή ο κ. Βαρβιτσιώτης -που δεν είχε ποτέ σχέση με κομματικό κράτος!- τι επιλογές έκανε στα υπουργεία που ήταν, μπορεί να μας πει;
Αλλά, πέραν τούτου και του πρωτόγνωρου φανατισμού του, είναι πολύ άσχημο και υποτιμητικό για τον ίδιο να λέει αυτά τα απίθανα, που μειώνουν εντέλει την όποια βαρύτητα των επιχειρημάτων του.
Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…
πηγη
 
Top