Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σε εφημερίδα επειδή άσκησε κριτική στην κυβέρνηση [εικόνα]
ΣΦΥΖΕΙ...ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"...
Επίθεση σε τοπική εφημερίδα της Λέσβου εξαπολύει βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νησιού εξαιτίας ενός άρθρου που ασκούσε κριτική στον Θοδωρή Δρίτσα.
Ο Γιάννης Ζερδελής, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, εκφράζει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για την κριτική που άσκησε η εφημερίδα στην κυβέρνηση και κυρίως στον υπουργό Θοδωρή Δρίτσα.
Ο βουλευτής, αφού τονίζει πως «είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάλεσε την απίστευτη αυτή κοινωνικοοικονομική κρίση και είναι το μόνο κόμμα, που υποστηρίζει χωρίς τυμπανοκρουσίες τους ανήμπορους και ευάλωτους», σημειώνει: «Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να διακόψω τη συνδρομή στην εφημερίδα και να δίνω το διπλάσιο της ετήσιας συνδρομής στο ταμείο αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της μνημονιακής κρίσης».
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Μετα το δημοσίευμα του ΕΜΠΡΟΣ που "περιποιπειται" τον Θοδωρή Δρίτσα αν. υπουργό ναυτιλίας και ουτε λιγο ουτε πολύ κατα τον συντάκτη, οι 100 μερες της υπουργικης του θητείας ηταν αρκετές για να φτάσει η ακτοπλοία στα σημερινα χάλια. ( προφανώς την παρέλαβε ακμαία και σφύζουσα οικονομικής υγείας!). Με την αναφορά δε στους απλήρωτους ναυτικούς της ΝΕΛ σκέφτομαι πέον σοβαρά να διακόψω την συνδρομή στην εφημερίδα και να δίνω το διπλάσιο της ετήσιας συνδρομής στο ταμείο αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της μνημονιακής κρίσης .
Ειναι δε γνωστό οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάλεσε την απίστευτη αυτή κοινωικοοικονομικη κρίση και ειναι το μόνο κομμα που υποστηρίζει χωρίς τυμπανοκρουσίες τους ανημπορους και ευάλωτους.


Πηγή: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σε εφημερίδα επειδή άσκησε κριτική στην κυβέρνηση 
 
Top