Μπορεί η Ellen Page να μην έχει εμφανιστεί ποτέ γυμνή σε κάποια ταινία της αλλά έχει εμφανιστεί γυμνή σε video game, της Sony, τα emails της οποίας είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω των Wikileaks.

Το παιχνίδι ονομάζονταν "Beyond: Two Souls" και αφορούσε το PlayStation 3. Εκεί σε μία σκηνή ο χαρακτήρας που υποδύεται την Page, κάνει μπάνιο. Αν και επί της ουσίας η Page αρχικά δεν φαίνεται γυμνή, είναι δυνατό με την χρήση της κάμερας του παιχνιδιού, να δει ένας παίκτης τελείως γυμνό το avatar της Page.

Η Page δεν είχε επιτρέψει στους προγραμματιστές του παιχνιδιού να σκανάρουν γυμνό το σώμα της, όμως αυτοί δημιούργησαν την Jodie, έναν χαρακτήρα που είναι ίδιος η διάσημη ηθοποιός.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Page η ηθοποιός προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τους δημιουργούς του παιχνιδιού με έδρα την Γαλλία, όμως η Quantic Dream δεν έδειξε ενδιαφέρον για και αντιτάχθηκε στην διαιτησία. Έτσι, όπως αναφέρει ο δικηγόρος, δεν μας μένει άλλη επιλογή από το να μηνύσουμε την εταιρεία.

Από την πλευρά της εταιρείας δεν έχει γίνει καμία τοποθέτηση ενώ υποστηρίζει ότι υπεύθυνη είναι η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού.

 
Top