-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.00!!!

 -ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ STAGE KAI  ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ!


-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!


Ακολουθεί το κείμενο που ανακοίνωσε η Συνδικαλιστική Ανατροπή  Εργαζόμενων του Δήμου Αιγάλεω:

"Ως Συνδικαλιστική Ανατροπή από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην ασκηθούν τα ένδικα μέσα τόσο στο θέμα της συναδέλφισσας stage, όσο και στους 4 συναδέλφους που κέρδισαν δικαστήριο για καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών για περίοδο επίσχεσης. Στο Δ.Σ. του Συλλόγου προτείναμε και για τις 2 περιπτώσεις ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο (όπως γινόταν πάντα) προκειμένου να ληφθεί απόφαση MH άσκησης των ένδικων μέσων, μιας και ο Δήμαρχος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανακοίνωσε πως τα ένδικα μέσα θα εξαντλούνται (!!!) σε όλες τις περιπτώσεις, επικαλούμενος την εγκύκλιο Μιχελάκη"... 

Για το λόγο αυτό καλούμε τους πολίτες του ΑΙΓΑΛΕΩ  στο δημοτικό συμβούλιο ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ  για να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ  από το Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει  να ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.


Επειδή η μαζική παρουσία θα κάνει πιο δυνατή τη φωνή μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΠΑΡΩΝ, ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στο δημοτικό συμβούλιο  στις 20.00 !!!

Την εποχή που η πολιτική  του  ΔΝΤ, Ε.Ε., τραπεζιτών, κ.τ.λ. οδηγεί σε φαινόμενα μαζικής φτώχειας, αποτελεί ανάγκη επιβίωσης για χιλιάδες λα'ι'κούς ανθρώπους ο δρόμος της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟ'Υ'ΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!

Είναι επιβεβλημένη η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!



ΣΧΟΛΙΟ AIGALEOPRESS : ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :




-Με μνημονιακή εγκύκλιο! Δικαιώθηκε συμβασιούχος Stage αλλά ο δήμαρχος Αιγάλεω (του ΣΥΡΙΖΑ) κάνει έφεση...







 
Top