Τι ώρες θα λειτουργούν τα καταστήματα

Σε καλύτερο τζίρο προσβλέπουν οι καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη, μετά την περιορισμένη κίνηση των τελευταίων ημερών -και της περιόδου των εκπτώσεων- με την έναρξη του πασχαλινού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.



Βάσει της ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το προτεινόμενο ωράριο έχει ως εξής:



Στις 2 και 3 Απριλίου 201 τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 4 Απριλίου θα κλείσουν τρεις ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 6 το απόγευμα,και την Κυριακή των Βαΐων προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 18:00.



Τη Μεγάλη εβδομάδα, από τη Μ. Δευτέρα (6 Απριλίου) έως και τη Μ. Πέμπτη (9 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και τη Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το απόγευμα.



Το Μ. Σάββατο (11 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 15 Απριλίου.


 
Top