Ανακοίνωση σχετικά με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», λίγες ώρες έπειτα από την δημοσίευση του σχετικού Amber Alert.

«Επειδή μας απευθύνονται πολλά ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση της 4χρονης, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η όλη διαδικασία της εξαφάνισης, αντιμετωπίζεται με λεπτούς χειρισμούς από την αστυνομία και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε καμία ανακοίνωση για την προστασία της έρευνας που γίνεται για το παιδί», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Σας παρακαλούμε απλά να σταθείτε στο γεγονός ότι ψάχνουμε όλοι για ένα 4χρονο κοριτσάκι. Όταν υπάρχουν πληροφορίες από την αστυνομία θα σας ενημερώσουμε αμέσως, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στο Amber Alert που εξεδόθη το Σάββατο αναφέρεται ότι ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της, καθώς η ζωή της διατρέχει κίνδυνο, ενώ καλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 11 6000.
 
Top