ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διάβασα την επιστολή του αναγνώστη που αναφέρεται στην άθλια κατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου μας. 
Θέλω να επισημάνω στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να παρακαλάνε να μη συμβεί κανένα ατύχημα σε κάποιο παιδάκι γιατί τότε θα τρέχουν και δε θα φτάνουν, μόνο που θα είναι πολύ αργά, και να ξέρουν πως οι δημότες δεν τους ενδιαφέρουν τα μεγάλα λόγια εκ' των υστέρων που θα έχει συμβεί το κακό. 
Και δεν είναι μόνο οι παιδικές χαρές σ'αυτή την άθλια κατάσταση, το ίδιο συμβαίνει με το θέμα της καθαριότητας όλοι οι δρόμοι βρωμάνε και έχουν λακκούβες το ίδιο συμβαίνει και με το πράσινο,τα αγριόχορτα σε λίγο θα είναι μεγαλύτερα από τα δέντρα. 
Η Νέα όμως Δημοτική Αρχή έχει βάλει σκοπό της ύπαρξής της να μας αναβαθμίσει πνευματικά. Βέβαια η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών δε το γνωρίζει αυτό γιατί σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνει είναι απούσα, γιατί απλά προτιμά να ζει σε πιο ανθρώπινο περιβάλλον παρά να είναι παρόν σε συνεχείς παρουσιάσεις βιβλίων και απαγγελίες ποιημάτων, καλά είναι κι αυτά αλλά ας διορθώσουμε πρώτα τα απλά καθημερινά που απασχολούν το κόσμο ώστε να μπορούν ν'ασχοληθούν και με κάτι άλλο. 
Σε σας ταιριάζει αυτό που μου έλεγε ο παππούς μου ότι λέει πέρναγε οι βασίλισσα με την άμαξα και ο κόσμος φώναζε "ψωμί-ψωμί" και ρώτησε κάποιον αυλικό τι φωνάζουν "ζητάνε ψωμί βασίλισσα μου" και αυτή απάντησε " γιατί κάνουν έτσι, ας φάνε παντεσπάνι" αυτό ακριβώς μας ταιριάζει. 

Όσο για την αντιπολίτευση "Τζανή, Μελά, Ζούπη, κ.α. απλά "ΑΠΩΝ" ...

Τώρα έχουν βάλει σκοπό την ανάπλαση των λιπασμάτων, νομίζουν ότι επειδή θα πάνε να φυτέψουν δέκα δέντρα τα οποία σε λίγο καιρό θα έχουν ξεραθεί κάνανε ανάπλαση, δεν έχουν καταλάβει ότι αυτά χρειάζονται σοβαρότητα, σχεδιασμό και μελέτη. 
Εδώ δε μπορούν να συντηρήσουν αυτά που ήδη υπάρχουν, από πλατείες, αθλητικούς χώρους , κήπους κ.α. πιστεύουν ότι έτσι απλά είναι σε θέση να φτιάξουν κι άλλα δεν έχουν καταλάβει ότι το μυστικό δεν είναι στο τι φτιάχνω αλλά αν μπορώ να το συντηρήσω κι όχι να το αφήνω να καταστρέφεται κι εγώ να είμαι απλώς θεατής...
 
Top