Θείος Βαγγέλη κατά Έλενας Ακρίτα: Το θέμα δεν σε αφορά
Έξαλλος ο θείος του αγνοούμενου Βαγγέλη με την Έλενα Ακρίτα! Τι συνέβη; 

Έντονη είναι η ενόχληση του θείου του αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, από την παρέμβαση της Έλεας Ακρίτα, η οποία έστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτης, κ. Πανούση.

Η επιστολή της κ. Ακρίτα είχε ως αιχμή το θέμα του Βαγγέλη και μία καταγγελία η οποία δημιούργησε τεράστιο θέμα και αναστάτωση στους πολιτικούς κύκλους αλλά και στο διαδίκτυο.

Η αντίδραση του εκπροσώπου της οικογένειας και θειου του Βαγγέλη, Γιάννη Γιακουμάκη ήταν άμεση και εκείνος μιλά για το θέμα αυτό στο protothema.gr, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει ενοχληθεί από την κίνηση αυτή της κ. Ακρίτα και σημειώνοντας, για μία ακόμη φορά, ότι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει την οικογένεια είναι να βρεθεί ζωντανός, σώος και αβλαβής ο Βαγγέλης.

Για το θέμα που προέκυψε με την επιστολή της Έλενας Ακρίτα στον υπουργό κ. Πανούση θα πει: «Η κυρία Ακρίτα, ύστερα από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεοπτικής ή και συγγραφικής παρουσίας, θεώρησε απαραίτητο και πάντα μέσα στo πλαίσιo της απέλπιδος προσπάθειάς της να επανέλθει με κάποιο τρόπο στα τηλεοπτικά δρώμενα ασχολήθηκε με το τραγικό κατά τα άλλα θέμα του αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη θεωρώντας ότι κάνοντας αυτήν την παρέμβαση θα ασχοληθούν κάποιοι μαζί της για να επανέλθει έστω με αυτόν τον τρόπο και πάλι στη δημοσιότητα». 
 
Top