Όποιος έχει κάνει την πρωινή διαδρομή  του ΜΕΤΡΟ θα δει δεκάδες εργαζόμενους - εργαζόμενες που κυκλοφορούν με το σέικερ του φραπέ στο χέρι ....Γιατί δεν έχουν ούτε ένα ευρώ, όσο κάνει ο φραπέ στα φτηνά καφεμάγαζα στους σταθμούς του Μετρο . 
Και 750 να τον πάνε το μισθό κανείς εργοδότης δεν το πληρώνει ...και πάλι 350 ευρώ  και θα υπογράφει για 750 θα παίρνει, απλά για να μπορεί να έχει φαγητό στο σπίτι.
Την ίδια ώρα τα "τροφεία" της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προκαλούν ...Οπως προκαλεί  ο εργατοπατέρας με την θωρακισμένη μπέμπα ...με εξοδα  πληρωμένα από την εργατική εστία (νυν ΟΑΕΔ) που πέρνει μισθό διευθυντή χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ ...Που έχει βολέψει όλη την οικογένεια στο δημόσιο και τα συνδικάτα. Που παίρνει μαύρα και εξτραδάκια 100ευρα  το μήνα ...Που κινείται τρώει πίνει με λεφτά της εργατικής εστίας (νυν ΟΑΕΔ) .
Εμείς εδώ έχουμε στηρίξει την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όταν έκανε αυτά που έκανε για το ρεύμα και τα χαράτσια. Οταν τα έχωνε στους βολεμένους και παραδομένους  εργατοπατέρες στην μνημονιακή συγκυβέρνηση .
Αν με αυτούς θέλει να παίξει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και τους θύλακες της εξουσίας που έχουν στην ολιγαρχία ( που υπηρετούν) και σε άλλους τομείς...κακό του κεφαλιού του. Θα καταντήσει σαν το ΠΑΣΟΚ που κοντράρεται με την Ενωση Κεντρώων για να μπει στην επόμενη βουλή.
Εμείς δεν λέμε οτι ο εναερίτης , ή λιγνιτωρύχος της ΔΕΗ δεν δικαιούται αύξηση και δικαιωμάτων .
Αλλα ας κάνανε άλλη κατανομή για τους χαμηλόμισθους της ΔΕΗ πρώτα και μετά για όλους. 
Οπως λέει τώρα και ο Σκουρλέτης σε δύο δόσεις τα 750 ευρώ χωρίς τροφεία !!!
http://papatzides.blogspot.gr/
 
Top