Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ανακοινώνει την πρόσληψη Δεκατεσσάρων (14) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την λειτουργία των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους για την περίοδο 2014-2015, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/07/2015.
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Π.Ε με την ανάλογη ειδικότητα που ζητείται (Εάν δεν υπάρχει αντίστοιχη ειδικότητα θα προτιμηθούν αυτοί που κατέχουν διπλώματα σεμιναρίων ή αντίστοιχη εμπειρία).
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, δικαστική απαγόρευση). Οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ηλικία έως 60 ετών.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθεύονται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Ελ.Βενιζέλου 200-Κερατσίνι ΤΚ 18756, απευθύνοντάς την Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού ,υπόψη κας Βελονάκη Λευκοθέας. τηλ.επικοινωνίας 2132074641

 
Top