Από Nikos Morfeas

Ειναι σαφες πια οτι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθει και σωστα κατα την γνωμη μου να διμιουργησει λαικο κινημα υπερασπισης των συμφεροντων του λαου και δυναμικη οσον αφορα την διαπραγματευση του με τους δανειστες-δυναστες.

Ειναι σαφες επισης οτι το μεγαλυτερο λαθος του ΣΥΡΙΖΑ ηταν οτι αυτα τα χρονια δεν εφτιαξε αυτο το λαικο κινημα ανατροπης των "ντοπιων εκπροσωπων των δανειστων", αλλα κινηθηκε περισσοτερο μεσα απο την βουλη και την αντιπολιτευτικη πολιτικη του στο κοινοβουλιο.

Ας ειναι ...χρονος υπαρχει..

Η νικη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες πιστευω οτι πυροδοτησε σιγουρα την ΕΛΠΙΔΑ και μετα λογω των εξαγγελιων της κυβερνησης, ψυχολογικες δυναμεις τεραστιες που μπορει συντομα να φτιαξουν αυτο το λαικο κινημα που ολοι τοσα χρονια περιμενουμε.

Αυτο που χρειαζεται ειναι να ξεσηκωθουμε και να συμετεχουμε στο λαικο κινημα που γεννιεται και στην μαχη που ερχετε απεναντι στους δανειστες-δυναστες και οποιους εκπροσωπουν τετοιες "λογικες καταστροφης"

Αυτο που χρειαζεται επισης ειναι να φωναξουμε δυνατα, να μας ακουσουν ολοι οι ευρωπαικοι λαοι (και οχι μονο οι νοτιοι), οτι δηλαδη κυβερνουν την Ε.Ε Τραπεζιτες Ναζι με σκοπο την εξαθλιωση συνολικα των λαων για να μεινουν τα συμφεροντα και τα κερδη τους αλωβητα.

Συντομα οπως εχω ξαναγραψει ερχεται η "Νεα μαχη του Σταλιγκραντ" αυτη την φορα στις Βρυξελλες, απεναντι στον συγχρονο οικονομικο φασισμο-ολοκληρωτισμο και η ιστορια μας καλει να συμμετεχουμε στην μαχη αυτη, για μας, τις ζωες μας και το μελλον των παιδιων.

Μη ξεχναμε....

Οι εκλογες φερνουν αποτελεσματα και δικαιωση μονο οταν η ΝΙΚΗ στηριζεται σε λαικο κινημα που ξερει να διεκδικει, να παλευει και τελος να προστατευει αυτο που κερδισε...

Ολοι μα ολοι απο δω και περα εχουμε ευθυνη για την σταση (αγωνιστικη η παθητικη) που θα κρατησουσε και δικιολογιες δεν θα χωρανε μετα..

Ο ΣΥΡΙΖΑ μονος του δεν μπορει.....
Με αγωνιστικο λαικο κινημα μαζι του ......ΜΠΟΡΕΙ.


Πηγή
 
Top