Οβιδιακές μεταμορφώσεις παρατηρεί κάποιος στις χθεσινές και σημερινές ανακοινώσεις Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, αλλά και του μνημονιακού Ποταμιού. Και ενώ χθες μετά το θεαματικό ΟΧΙ του Βαρουφάκη στον Ντάισεμπλουμ, όλα αυτά τα μνημονιακά κόμματα μιλούσαν για την καταστροφή που έρχεται, για τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, σήμερα τα πράγματα άλλαξαν.......

Βλέποντας το μνημονιακό κατεστημένο, να επιβεβαιώνεται η "γραμμή ΣΥΡΙΖΑ", ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα τολμήσουν να μας στραγγαλίσουν προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην ευρωζώνη, με τις σημερινές επικοινωνίες Τσίπρα με Ντράγκι, Ντάισεμπλουμ και Σούλτς με τους εκπροσώπους των δανειστών μας να λένε ότι "οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται",κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για μνημονιακό. 

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε κάτι καινούργιο απόψε στο Bloomberg. Είπε ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί ρήξη, ότι θέλει να εκπληρώσει η χώρα τις δανειακές υποχρεώσεις της σε ΔΝΤ, ΕΚΤ που κατέχουν το 25% του χρέους, αφήνοντας ανοικτό το 60% του χρέους που ανήκει στα κράτη της Ευρωζώνης. Παρόλα αυτά, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι τρέμουν μπας και η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια βρεθεί πραγματικά κερδισμένη. 

Και τρέμουν γιατί απλά θα αποδειχθεί αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε...Ότι οι κυβερνήσεις ΓΑΠ, Παπαδήμου και Σαμαρά δεν απαίτησαν από τους δανειστές ποτέ, οτιδήποτε! Εκτελούσαν τυφλά τις εντολές τους!


Πηγή
 
Top