Τόσο πολύ υπέφερε στο σχολείο από τους συμμαθητές της που αναγκάστηκε να κάνει μαθήματα στο σπίτι. Σήμερα όμως η 23χρονη Rebekah Hemsley παίρνει την εκδίκησή της, καθώς είναι πετυχημένο μοντέλο, εκπροσωπώντας δύο πρακτορεία και αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται να διεκδικήσει τον τίτλο Μις Αγγλία.









Όταν ήταν μικρή, υπέφερε από τον τραμπουκισμό των συμμαθητών της, τόσο για την αδύνατη φιγούρα της, όσο και για τη μύτη της. Τα πράγματα όσο περνούσε ο καιρός γίνονταν όλο και χειρότερα, καθώς της έλεγαν πως είναι πολύ άσχημη και ότι έχει την ασχημότερη μύτη στο σχολείο, με αποτέλεσμα το μικρό κορίτσι να μην μπορεί να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση. Ακόμα και η αλλαγή σχολείου δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Τότε η μητέρα της αναγκάστηκε να προσλάβει καθηγητή στο σπίτι, ώστε να τελειώσει το μαρτύριο της κόρης της, που έτρεμε στην ιδέα να μπει μέσα στην τάξη.







Με την εξέλιξή της και την πορεία της στον χώρο της μόδας μέχρι σήμερα, όμως, παίρνει την εκδίκησή της. Αυτή τη στιγμή εργάζεται για δύο πρακτορεία μοντέλων και κάνει διαφημίσεις και φωτογραφίσεις, ενώ προετοιμάζεται για να συμμετέχει στα καλλιστεία για τη Μις Αγγλία. Απέδειξε σε όλους εκείνους που την περιγελούσαν για την εμφάνισή της όχι μόνο ότι δεν είναι άσχημη, αλλά και ότι μπορεί να βγάζει χρήματα χάρη στην ομορφιά της.











www.iefimerida.gr

 
Top