Ακόμη ένα ευτράπελο που έχει σχέση με τις εκλογές συνέβη στην Σύρο...
Ένας απογοητευμένος ομολογιούχος πήγε... αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να κρατηθεί εκεί, προκειμένου να μην διαπράξει αδίκημα εις βάρος ενός συγκεκριμένου βουλευτή.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ομολογιούχων του νομού Κυκλάδων Σταμάτης Άγας «παραδόθηκε» μόνος του στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, γιατί όπως είπε στους ένστολους δεν ξέρει πως θα αντιδρούσε αν συναντούσε από κοντά τον υποψήφιο βουλευτή στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος βρέθηκε στην Σύρο για εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

«Μας λήστεψαν και έχουν το θράσος να επιστρέφουν στις Κυκλάδες παραμονές των εκλογών  να ζητάνε την ψήφος μας, όταν δεν έχουν πατήσει τόσα χρόνια. Που ήσουν κύριε Ρήγα τόσο καιρό που σε χρειαζότανε ο λαός των Κυκλάδων; Τώρα έρχεσαι και μας ζητάς τι; Ο λαός και ο θεός θα σας τιμωρήσει την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και το ξέρεις καλά,  γι’ αυτό δεν είσαι υποψήφιος στις Κυκλάδες'» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο κ.Άγας.

Τελικά, ο κ.Άγας μετά από λίγες ώρες επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς να συναντηθεί με τον  κ.Ρήγα, ο οποίος γλίτωσε την αποδοκιμασία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Cyclades24.gr, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις αποταμιεύσεις του λόγω του κουρέματος των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, για αυτό και εδώ και καιρό πρωτοστατεί σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των μικροομολογιούχων στην Αθήνα και έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια, σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων της σημερινής συγκυβέρνησης και της προηγούμενης κυβέρνησης.
πηγη
 
Top